La Nostra Història

H2O Comunicació és una empresa jove, dinàmica i amb experiència en el món de la comunicació des de 2003. La nostra aposta és la qualitat. En el món de la comunicació empresarial resulta més efectiva una idea innovadora que no pas una acció que requereixi una gran inversió. Per això, amb un coneixement ampli de les necessitats de cada client i de les possibilitats d’acció més adequades per a cada un, establim les relacions que poden resultar més rendibles per a tothom. Som un equip de 6 professionals altament qualificats i amb formació constant en tipografia, color, programes de disseny, aplicacions i “media”. Som llicenciats i diplomats per les escoles de disseny i Universitats de Barcelona. Treballem constantment en equip i de manera transversal i això ens aporta un ritme i dinàmiques de treball que estableixen complicitat amb els clients. Oferim una extensa gamma de serveis adaptant-nos a les necessitats de comunicació de cada empresa i dels seus productes.

El Secret de la Nostra Fórmula

La recepta per aconseguir que un projecte de comunicació estigui al nivell del millor Gourmet es troba en la combinació dels seus ingredients, en el temps just de cocció i en una presentació exquisida.

Si vols tastar un menú a la mida de les teves expectatives consulta els components que conformen el secret de la nostra fórmula:

• Productes de qualitat: comptem amb els millors tècnics del sector.
• Tècniques innovadores: experimentem i treballem amb eines d’última generació.
• Ingredients: apostem per la formació i ens agrada experimentar amb nous elements.
• Combinació de sabors: barregem conceptes per obtenir productes nous, frescos i sorprenents.
• Mesura: busquem l’equilibri entre el que és convencional i el més trencador.
• Condiments: Una mica de sal per donar sabor als projectes més densos i una mica de sucre per alegrar-nos el procés.
• Una bona taula: per viure aquesta experiència et convidem a seure a la nostra taula!